fredag 5 mars 2010

Vitrinskåps skafferi

En stor fördel med att ha ett kök med neutrala färger i vitt och grått, är att vi kan ändra lite på utseendet i köket med lite färgglada detaljer. Ett vitrinskåp går det att göra mycket roliga saker med, t.ex har jag ställt in fina skafferivaror i pastell.

I morgon visar jag mer om vårt pimpade kök.
/Anette

5 kommentarer:

Vit som snö sa...

Suuuuperfint!!! Jag får Leila-vibbar o då har man lyckats bra;) Jag bara älskar Leilas kök! Jaa, allt med henne förresten!
Trevlig helg! Kram Cilla

hemma hos lilla mej sa...

Kanonfint!!!!!Håller med Cilla att det är Leila stuket på ditt kök.Jag bara Älskar Leilas kök.Programmet är ju bara så härligt.Ha nu en mysig fredag varmkram Rita ♥

Helly på vift sa...

Ser jättefint ut :-)

Linas Vita Hem sa...

Åh så mysiga bilder du visar! Ser kanon fint ut! Det är ju så mycket trevligare att kika in i skafferiet när det är ordning och reda! Vårt skafferi ser ut som ett slagfält med allt huller om buller, dags att ta tag i någon dag!:) Hoppas ni har en fin helg! Kram/L
ps.Kanske har skickat två kommentarer nu för det blev lite tok!:)

Butik Östergården sa...

Hej där!
Tyckte jag kände igen några burkar i skåpet.
Vi har ett stort skafferi som jag har tapetserat hyllorna och sedan lackat ovanpå blev faktiskt jätte bra. Det är så kul att dekorera burkarna med små hattar och annat pyssel. Det blir liksom roligare att laga mat då.
Vad skönt att du tror att våren kommer om ett par veckor nu. Då tror jag på din teori om saken. Jag tror aldrig jag har längtat så efter en vår, som jag har gjort denna långa vintern.

Hoppas du får en solig och mysig helg!

Kram Helen