torsdag 4 mars 2010

Spetskuddar

Jag har köpt gamla lakan med spets och örngott med brodyr som jag sydde om till kuddar.Katten Stina har tråkigt och då vill hon vara i centrum hela tiden när jag tar kort. Hon hann med att välta en kruka och hon åt upp blad på den här blomman, samt vässade tänderna på ängeln medan jag tog kort på kuddarna.

11 kommentarer:

Butik Östergården sa...

Godmorgon!
Här har vi också två lurviga tvåbenta vänner. De vill också ha uppmärksamhet, blir tråkigt för dem dessa långa dagar med snö snö ... var de än vänder sig ute. Jag riktigt ser hur de vill springa och sträcka ut sig.

Nu börjar det kännas som om det goda humöret har återkommit. Tänk vad lite sol kan åstakomma.

Ditt kök är helt underbart tycker jag. Ni har verkligen lyckats få till den riktiga känslan. Vad mycket fint man kan göra med gamla lakan.

Önskar dig en härlig helg med mycket sol.

Kram Helen

Vit som snö sa...

Superfina kuddar! Perfekt att återanvända lakan som kanske dessutom är mer nötta.
En vacker hörna där!
Tur för Stina att hon är så söt då;)
Kram Cilla

Anonym sa...

Hejsan...har tassat runt i eran vackra villa, vilket kök. Helt bedårande. Ni har renoverat mycke och snyggt är det. Kul att få ta del av eran blogg.Kramar från Ann-Louise Har själv en blogg som heter efterbehag.blogspot.com

Lavendeldockan sa...

Visst är det härligt med gamla lakan, man kan göra så mycket med dom och dessutom blir det ju mycke billigare att göra det själv.
Jag brukar sy hissgardiner,påsar och massa annat av gamla lakan.
Kram erica

Anonym sa...

Vilket bra tips. Har en hel del gamla, vackra örngott efter min mormor så vi får se om jag kan lyckas lika bra som du och göra kuddar av dem. Skrattade gott åt det din katt hann göra under tiden som du fotograferade. Vi har en katt som är över 10 år och som heter Betty. Hon blir precis så där och hittar på en massa bus, speciellt när jag talar i telefon.
Hälsningar Gudrun

Helly på vift sa...

Stina verkar var en typisk honkatt. Mina 2 hankatter har jag inga problem med och de lyssnar rätt så bra om jag säger till dem, men lilla Tindra har jag ingen pli på alls...

Bra tips med gamla lakan. Tror faktiskt att jag ska ta mig till en marknad här snart....

Susanne sa...

Det är såå vackert jag bara sitter och njuter en stund =)
Kram

Unknown sa...

Vilket otroligt vackert arbete ni gjort med kòket. Alltid trevligt att kika in hàr. Dròmma sig bort till en verklighet som kan bli sann. Katten Stellina hàlsar till Stina fràn Sicilien. Kraaam,

Linas Vita Hem sa...

Hej hej!!
Jätte fina kuddar, kul när man kan återanvända!
Det är så snyggt hur ni har gömmt elementet bakom "kryssgallret" eller vad man ska kalla det!:) Själv har jag en busig 9-månaders kille här hemma som hinner hitta på bra mycket hyss när man ska försöka fota eller pyssla!
Hoppas veckan varit bra och att ni får en fortsatt härlig helg! Kram/L

hemma hos lilla mej sa...

Vad vackra kuddar.Älskar spets.Vilken mysig hörna du har.vad mysig.Ha en skön torsdag varmkram Rita ♥

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Gudrun: Tack att du tittade in på min sida.
Det är trevligt med katter.
Kram Anette