onsdag 31 mars 2010

Vår bilder tagna 30 mars

Så här långt har vi kommit med våren. Det har varit en härlig skön vårdag idag. Katterna var ute med mig och myste. Vi brukar ha mycket blåsippor och vitsippor här. Jag längtar! Men det är en bit kvar dit än.
Min mamma bor i Piteå hon undrade hur långt våren har kommit hos oss. Det är det som är lite spännande med vårt avlånga land att våren kommer lite olika vart man bor.Syren knoppar

Här är penseér i gruset Men vi har även penseér i krukaKörsbärskvist i björkriset Påsklilje knoppar

8 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Gomorron!Visst var det en helt underbar dag igår.Vilka fina bilder du visar.Underbart våriga.Önskar dej en skön onsdag vännen vårkram Rita ♥

Mot nya äventyr ! sa...

Härliga bilder !! Våren är verkligen på gång nu !
Ha en fin dag ! Helen

Linas Vita Hem sa...

Oj vad nära våren ni är!! Här är det fortfarande mycket snö på backen och stora snöhögar runt tomten...Så vi har nog lite längre kvar!:) Men man blev lite piggare bara av att se era bilder!:) Glad Påsk!! kram/L

Bittan sa...

Hej !

Vilka härliga bilder :-) Kändes som det aldrig skulle bli nån vår men vad otroligt snabbt det går när det väl börjar. Plockade in snödroppar igår :-)

ha en bra dag.
Kram Bittan

Unknown sa...

Oj då...riktigt så mycket vår har inte vi i Bergslagen heller. =)

Här är fortfarande vitt, vitt, vitt....och i dag mulet igen *suck*

Jag kommer med glädje i alla fall för jag har en Award till er. Den finns att hämta inne på min blogg och hoppas den ska ge lite uppmuntran för det fina arbeta ni lägger ner på bloggen.

Kramar,
Maria

Lavendeldockan sa...

visst är det härligt när snön börjar försvinna,dock har vi mycket vatten på våran gräsmatta men dock tur att det inte är så nära huset.
Har ochså upptäckt vårblommor utomhus såsom snödroppar och någon gul-liknande blomma som ser ut som vitsippor fast gula,vad kan de vara?
Kram erica

Susanne sa...

åh det är så härligt..Även om det regnar njuter jag av att det nu är VÅR::kram Susanne

Mycket annat & lite betong sa...

Vad skönt det är att man ser marken igen! Vi har fortfarande lite snö kvar. Nu kom just solen fram här. Tidigare idag har det regnat.

Trevlig påskhelg!
Agneta