måndag 5 april 2010

Vägghängt växthus

Vi hade en del fönster över och det var en varm dag igår och min man ville jobba ute. Så nu har jag fått ett litet växthus. Det är bra att ha till förvaring , för det är ännu för kallt att sätta dit små plantor.

Lerkrukor köper jag från Töreboda krukmakeri. Överraskning! Den här hinken kom min man med efter en stund, han brukar ha aska från pannan i den men den är värd ett bättre öde!
Så fort det slutar vara minusgrader på nätterna är vi redo att plantera som ni ser. Jord och stövlar väntar på oss.

3 kommentarer:

Butik Östergården sa...

Vilken härlig påskhelg ni verkar ha haft!
Miniväxthuset på väggen var en toppen bra idé.
Där ska det väl växa bra! Ni ser helt klart redo ut för plantering. Här står vi också i startgroparna för plantering. Har köpt massor av fröpåsar till landet. Nu vill man plantera i alla sina krukor och göra fint, men det är väl lite tidigt än.

Önskar Er en skön Annandag påsk!

hemma hos lilla mej sa...

Vad fint med ett litet miniväxthus på väggen.Där ska det väl växa bra!!!!Blev så paff i morse här vräker snön ner .Typiskt aprilväder inte skoj .Jag vill ha sol-Önska er en skön annandag Påsk.Vårkramar Rita ♥

Unknown sa...

Heeej!

Men gud så smart, varför har man inte tänkt på det där. Jag har också massor med fönster och har tänkt att jag ska bygga ett eget växthus i framtiden, men jag har som sagt så många fönster över att jag skulle kunna göra så där. Kanonsmart!

Ni har i alla fall betydligt mycket mer vår än här där snön ligger på gräsmattorna än. Konstigt nog har jag sett fjärilar ute, det måste vara det tidigaste någonsin för det finns inga tussilago än. Fjärilar före tussilago....

Ha det gott!

Kramar,
Maria