söndag 11 juli 2010

Ett halvår med 50 grader skillnad


På vårt första inlägg när vi startade bloggen januari 2010, så skrev vi att det var 27 minus. Dagen efter så tog vi detta kortet då det var 24 minus. Några månader senare så var det en vacker vårvinter dag, då tyckte vi att det var "hopp" om våren. Då längtade man efter sol och bad, vi hoppades på en fin sommar.
Det fick vi!
Det är 50 graders skillnad på det övre och nedre bilden.

6 kommentarer:

Susanne sa...

Riktigt såå stora temperaturskiftningar har inte vi här nere i söder men idag väntas upp emot 30 grader. Alldeles för mycket för mig : )
Ha en skön dag. Kram

STENLYCKA sa...

Ja, fy så kallt och mycket snö det var i vintras. Men nu har vi det underbart och idag kommer det säkert bli jätte varmt.
Det var kul att ni började blogga den där kalla januaridagen. Jag tycker ni har en så trevlig blogg, jag älskar att titta in till er och ert vackra hem! Tack för att ni blev bloggare!
Kram och njut av värmen.... 50 grader ....ja,tänk .... Sverige är ett omväxlande land.
Raina

CL.O.T sa...

Jag skrev också om vintern för några dagar sen, inte längtar vi tillbaka. Men 30 grader varmt är jag inte så förtjust i heller . Aldrig blir man nöjd. Kram, Monika Mogårdens växthus M-holm.

hemma hos lilla mej sa...

Ja det var inte länge sedan det var så kallt.Åååå nu är det bara såv armt och underbart.Önskar dej en skön och härlig dag.kramar Rita ♥

Mot nya äventyr ! sa...

Snacka om skillnad !! :0)
Ombyte förnöjer !
Ha det gott ! Kram , Helen

Annies Blå sa...

Visst är det bra med olika årstider och temperaturer. Man ju åtminstone att uppskatta sol och värme efter en lång kall vinter. Och visst är det tur att vi fick en sådan härlig sommar efter den extrema vintern...det förtjänar vi :). Kram/Annie