lördag 27 februari 2010

Köksö

En köksö är utrymmeskrävande, innan vi bestämde oss för att vi skulle bygga köksön så provade vi med en provisorisk ö för att känna på om det var rätt avstånd runt om. Då vi beslutade att använda matsalen som en naturlig matplats så kändes det helt rätt att göra en bardisk vid köksön, det är ett populärt ställe att äta för ungdomarna i familjen.
Spiskåpan tillverkades med samma lutning som kåpan över vedspisen. Spjället på fronten är reglage för att starta fläkten. En ny fläkt monterades viktigt för energi förbrukningen, läs mer om det här.
Hand skrivna latinska ord. För dem som inte är en fena på att texta för hand. Här är ett tips: Jag tog ut text med outline som överfördes med hjälp av stödlinjer som sedan fylldes i med en bra pensel.

12 kommentarer:

Butik Östergården sa...

Vilket drömkök ni har fått till! Vi har också en köksö som användes flitigt av ungdommarna, när de bodde hemma. Nu när vi är själva, jag och Alf blir det att vi sitter i matrummet som ligger i anslutning till köket.
När vi flyttade hit hade jag ju inte hunnit blivit så vit i min inredningsstil. Så vårat kök är beigt. I och för sig älskar jag mitt kök men idag ångrar jag att vi inte gjorde det i vitt. Men har det bara gått några år till kanse jag kan ändra på det.

Kram Helen

Fröken Tindra sa...

Vilket underbart vackert kök ni byggt!!
Kram!

Helly på vift sa...

Vad snyggt och fyndigt med texten :)

Vita rosor och förgätmigej sa...

Blev så full i skratt när jag såg texten vi vinhyllan. Något man kanske ska tänka på när man tar sig ett glas... *hihi* Ni vill inte komma hem till mig och snickra lite. Jag har lite som behöver göras *blink* Jasså, inte det... Får väll be min grovhuggare till karl att pyssla ihop något.
Ha en underbar lördag!
Kram/ Anna

Märta sa...

Jag är full av beundran av ditt kök! Vi gjorde om vårt kök för fyra år sedan o då var jag inte inne på vitt så vi har björk i vårt kök.
Tack för tipset med texten! Var har du hittat din spiskrok? Den är så fin och vi skulle behöva en till vår vedspis.
Kram!
Märta

Zandra sa...

Vilket helt underbart o vackert kök. Ett riktigt drömkök. Jag blev så avis...Hitta denna blogg idag o tänker genast lägga den i favoriter. Ha en härlig fredag! /Zandra

Anonym sa...

Vilket vackert hem ni har! Jag och min sambo håller som bäst på att renovera ett gammalt hus och söker inspiration vad gäller kök. Ni har ett drömkök! Tack för att ni delar med er här på webben. Kommer att besöka den här sidan igen. Hälsningar Marie

視訊聊天室 sa...

露點走光
射在高跟鞋
情色影片線上免費看
通博現金網
運彩投注
線上輪盤
視訊交友聊天室
網路主播影音視訊秀
視訊做愛

美女全裸自拍 sa...

性感荷官
成人貼圖
偷拍
巨乳內射多P癡女
色情援交
推薦紅利
德州撲克遊戲
線上投注
色遊戲

線上免費a片卡通 sa...

成人文學
美女荷官
試玩老虎機
線上骰子
電影亞洲無碼一夜情
成人交友聊天室
免費a片
85cc成人片
華人影音視訊聊天

淫娃免費視訊聊天室 sa...

露點走光
射在高跟鞋
情色影片線上免費看
通博現金網
運彩投注
線上輪盤
視訊交友聊天室
網路主播影音視訊秀
視訊做愛

色情網站 sa...

性感荷官
成人貼圖
偷拍
巨乳內射多P癡女
色情援交
推薦紅利
德州撲克遊戲
線上投注
色遊戲