lördag 20 februari 2010

Hästar

På den lilla vägen ner till vårt hus finns det hästhagar på båda sidor. Hästarna brukar vintertid få hö överkastat över staketet av hästägaren. Det som hamnar på vägen blir mat till rådjur och harar.
Vägen ner till vårt hus.De 3 översta bilderna togs när det var en fin solig vinterdag. Idag har SMHI en klass 2 varning snöstorm....och det ser vi på bilden tagen kl 9:00 nu på morgonen. Jag tror att vi gör inomhus aktiviteter idag.

6 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Gomorron1Vad fintni bor,Ser härligt ut.Men kan tänka mej på vår och sommaren hur underbart som helst....Ha en härlig lördag kramelikram Rita ♥

Helly på vift sa...

Oj, vilket ruskigt väder. Här är det över 20 grader varmt och sol idag :-)

Lavendeldockan sa...

Tack för din söta kommentar!
Vill bara tilläga att zinkfatet är köpt på butik östergården och när jag avr där häromdagen fanns det kvar, det stod ett på hyllan där hon har sin öppna spis ;)
Kramelikram

Inspiration i vitt sa...

jaa i dag håller jag mig inne. Vilka fina hästar, de fryser nog inte.
Kram på dig/Ingela.

Vita rosor och förgätmigej sa...

Hujeda mig vilken storm vi har fått! Lite mysigt tycker jag nog ändå att det är när man kan hålla sig inne...
Kram/ Anna

Butik Östergården sa...

Hej!
Ja några utomhus aktiviteter har det då inte blivit idag. Vi har haft annat skoj för oss.
Ja du kan va glad om du bara har 5 - 10 kg förmycket, här är det väl snart 15. Fast många utav Melmellis kläder finns nu i XL passar mig utmärkt.
Vad fint det ser ut med lite solsken! Ja nu drömmer man om sol och värme. Erika frågade mig idag vad jag längtar mest efter. Det föll sig naturligt att svara: Få sitta vid ett hav i 25 graders värme med en bok.

Få se om vi får skotta oss ut imorgon bitti med.

Ha det gott!

Kram Helen