fredag 18 juni 2010

Paket från posten

Den här duken har jag fått på posten av min mamma. Hon har sytt den till mig för hon tycker att den passar i vårt hem som hon endast har sett på bloggen och hon är vårt största fan. Min mor bor 110 mil ifrån mig och hon känner att hon inte riktigt orkar åka så långt. Så jag får åka istället.
Vi ses på söndag lilla mamma.
Duken ska vara på ett bord i vardagsrummet när rummet är klart.
Placerat ut lite mer saker i trädgården.

5 kommentarer:

emilias gömmor... sa...

Ha en trevlig helg med din mamma!

Kram Mimmi

Annies Blå sa...

Vilken söt duk :)! Vad tråkigt att din mamma inte kan komma och hälsa på er i ert fina hem, tur i alla fall att ni bloggar så flitigt att hon ändå kan hålla sig uppdaterad :). Hoppas du får en bra resa! Kram/Annie

Unknown sa...

Hallå där! =)

Vilken snäll mamma du har som överraskar med paket. 110 mil är rätt lång faktiskt, men nu stundar ju sommartider så ni får kanske mer tid tillsammans då. Perfekt med blogg för mamsen.

Sen måste jag säga att jag är lite avis på dig, jag vill också ha tusensköna i gräsmattan. Vet att det finns de som tycker det är ogräs men jag bara älskar dem för att de är så små och söta.

De där pelarasparna var ju jättefräna, de har jag aldrig sett förut eller i alla fall inte tänkt på. Sen är det ju alltid lite extra spännande för er del med historian bakom.

Vad otroligt mycket fint du hade fått med dig hem från loppisen. Det där sminkbordet var verkligen to-die-for, något liknande ska jag ha i mitt sovrum när Esmeralda får ett eget rum.

Jag har mycket att läsa igen för som du kanske märkt så blir det inte så mycket bloggande eller tid vid datorn över huvud taget. Jag håller på att målar för fullt och startar upp nya projekt. *hehe*

Önskar er alla en underbar helg!

Kraaaaaam,
Maria

OF SPRING AND SUMMER sa...

Underbart vacker duk din mamma har sytt till dig! Den är väldigt vacker i färgerna och fint broderat är den.
Önskar en trevlig helg.
Ingrid

Susanne sa...

Underbar duk din mamma sytt! Ja visst är det bra med en blogg när det är långt emellan. Har svärmor i Sollefteå och vi bor ju i Malmö så hon följer oxå oss via bloggen. Önskar en trevlig vecka!