söndag 13 juni 2010

Loppis

Vi har varit på den årliga stora loppisen i Töreboda. Saker som skänks till de lokala idrottsklubbarnas förmån. Det var helt hysteriskt! Det var mycket folk och prylar och det var otroligt billigt. T.ex sminkbordet och kistan kostade 250 kronor. Det var säkert tusen människor på en yta av en hockey rink, det är i dessa lägen som reptilhjärnan kommer fram hos folk, det rycks undan saker mitt framför ögonen på en, så den som tvekar blir utan. Detta medför kanske en del "felköp" men det får man ta när det är billigt. Svagdricka flaska från Mariestad 20 kr.
Den gamla fina kistan får behålla sin patina och färg. Slevarna kostade 1 krona st. men det kändes lite fel att utnyttja den unga försäljaren vid bordet, det finns ju billigt och "skamligt billigt", så jag gav en tia till den lilla hockey killen.
Gamla fina vaser 20 och 40 kr st.
Gammal köttkvarn för 10 kronor.
Gammal fin resväska och tvättbräda och ett fint lakan med spets och brodyr. Lampan kostade 300 kronor och den kanske var lite förhastat köp, men det är ju till stöd för den lokala idrotten.

7 kommentarer:

Susanne sa...

Oj oj oj vilka fynd! Lyckliga du : ) Ha en skön söndag.

carina sa...

vilka fina fynd du har gjort på loppisen

Skogslyckan sa...

Men du vilken lycka...jag älskar sådana loppisar.. Kistan är underbar och jag förstår att du vill behålla den som den är. Jag kommer snart att ha ett inlägg om gamla köttkvarnar, håll utkik efter det. Ha en skön söndag!
Kramar Pia

Lena Celine sa...

Å for noen kupp du har gjort. Så mange fine ting!!! Grattis til deg, og kos deg masse med funnene dine.

Klemmer fra Lena

Mitt Måleri sa...

De va inga dåliga fynd du hittat , så härligt med såna stora loppisar =) kistan är bedårande.
kram pia

Vita små hjärtan sa...

Oj, det var inte dåligt vilka fynd du har gjort!!! Jättefint, vad nöjd du måste känna dig!
Ha en fin junikväll!
Kram Agnetha

Annies Blå sa...

Vilken auktion :)! En sådan vill jag också på! Så många fina fynd du gjort... kistan och sminkbordet var jättefina. /Annie