torsdag 18 november 2010

Bilder från hallen

Vår lilla hallmöbel på övre hallen.

Lite turkost som jag bryter av det vita med.
Ett gammalt fönster som är omgjort till spegel.

Som jag har shabbat till lite, så spegeln får den gamla och slitna looken.

10 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Godmorgon i stugan!
Nu var det ett litet tag sedan jag var inne hos dig, tiden springer och det är mycket på jobb och även hemma, så tiden räcker inte riktigt till för bloggen. Det är tråkigt tycker jag för det är så roligt att sätta sig vid dator och titta in på din blogg och njuta.
Idag har jag gått upp tidigt för att få en stund vid datorn, senare skall jag och några väninnor åka till Falköpings ost och kolla deras julhandel.Där kanske ni har varit någon gång, brukar vara populärt att besöka.
Varje gång jag tittar in till er blogg så möts jag av vackra bilder och ert vackra hem ni är så duktiga på att pyssla och skapa vackra lösningar.
Ha det nu så gott och du är gärna välkommen att vara med i min lilla tävling som jag har på min blogg.
Kram Raina

Huset vid ån sa...

Så fint o charmigt....
Hoppas att du får en bra dag!

TorsdagsKramar Therese

Skogslyckan sa...

Fint med det vita och turkosa. Och slitna detaljer... Jag skall visa vad jag gjort i min övre hall imorgon tänkte jag. Jag har fått in en färg jag egentligen är lite anti emot. Svart. Fast mest gamla slitna grejer och då tycker jag det är okey. Man är aldrig sämre än man kan ändra sig.
Kram Pia

Butik Östergården sa...

Tänk att man måste bli sjuk för att hinna titta in hos alla goa blogg vänner! Hoppas du hade det tevligt i skåneland hos dottern. Måste ju vara jätte kul att hjälpa henne i hennes härliga hus. Förstår att det blir många resor dit.
Det är väl typiskt att man blir sjuk när man slappnar av, efter julmarknaden gick liksom luften ur mig, vips så blev jag förkyld. Har feber idag så det blir en lugn dag för mig.

Önskar dig en skööön helg!

Kram Helen

Siw sa...

Hej! Verkligen mycket trevlig liten hall. Du shabbar så snyggt, jag är lite för feg - det blir pytteliten avskavning och inget mer :)
Kram.

Vita drömmar och choklad/Milla sa...

Jättefint! Ska titta runt lite mer i din blogg, ni verkar ha ett superhus! Kram Milla

Skogslyckan sa...

Hej igen!
Det är ju det jag skrivit förut. Vi har så lika smak och tänkesätt. Kul att träffa på varandra så här i blogglandet...ler.
Kram Pia

Lantligt i smultronbacken sa...

Fint med en spegel som är ett gammalt slitet fönster i grunden.

Kram

Annies Blå sa...

Spegeln är riktigt snygg. Jag har planer på att göra något liknande till vår hall också. Så ska jag ha ett gammalt fönster i badrummet på övrevåningen, och en gammal fönsterkarm till mitt syrum...Så här spanas det efter gamla fönster minsann ;).
Kram/Annie

Linas Vita Hem sa...

Hej!
Ja nu tror jag att jag hittat tillbaka till bloggandet!:) Tack för din fina kommentar! Ja det ska bli hemskt kul med en till liten här hemma!:)
Superfint gammalt fönster! Har en stor gammal tavelram som står och väntar på att göras till en spegel!
Ha det fint!
Kram/L