torsdag 2 september 2010

Ännu mer detaljer från matsalen

En gammal höj och sänkbar pianostol passade bra till sidobordet. Jag tycker att det kan vara fint att bryta av det vita med lite mörkt träslag.
Lampskärmar med lampkjolar.
Glas är vackertJag letar efter mer gamla glas ljusstakar på loppis.

14 kommentarer:

Unknown sa...

God morgon i stugan. Visst är det vackert med glas och speciellt pressglas.
Kramizar I-B

CL.O.T sa...

Godmorgon! Visst är glas fantastiskt fint. Jag har lite ( mycket liten) samling av sockerskålar o gräddkannor, men även fat på fot gillar jag.Kram/ Monika

Mycket annat & lite betong sa...

Glas är så vackert, speciellt när solen skiner på det så det gnistrar. Den högra ljusstaken känner jag igen från min mormor.

Trevlig torsdag!
Agneta

Skogslyckan sa...

Så vackert du har det. Jag gillar hem med gammaldags stil uppblandat med det vita. Har också en del mörka trämöbler här. Pressglas är ju en av mina stora passioner, måste snart rensa i mina samlingar, får inte plats med allt. Och med tanke på din kommentar hos mig, så tycker jag du skall titta in nästa onsdag. Då får du två av tre önskningar uppfyllda. Trådrullar, trådrulleställ..och ett par helt ljuvliga gamla pressglas ljusstakar..
Kram Pia

Anonym sa...

Flott ting du viser bilder av...gammelt glass er alltid vakkert:) Er innom din blogg for første gang og nå har jeg sett masse fint i din blogg. Imponert over måten dere har ivaretatt huset på. Nydelige kakkelovner. Kommer gjerne innom igjen og la meg som følger for å finne tilbake:)

Ha en flott dag videre:)

Lavendeldockan sa...

va snyggt det blev med lampkjolarna, jag är en fantast av sånna fniss.
Och jag ser att du äntligen fått tag på tårtpapper att dekorera med=D
Önskar dig en super skön september dag
varm kram
erica

Siw sa...

Hej igen, äntligen!
Jag har fått läsa ifatt två veckor nu men det har jag ju gjort med glädje! Din blogg är min absoluta favoritblogg och stort tack för att du delar med dig av ert fantastiska hem!

EM sa...

Så fina bilder. Speciellt gillar jag lampkjolarna. Pressglas är jättevackert.
kram elsamarianne

Helly på vift sa...

Oj, vad ni fixar. Jättefina ljusstakar :-)

Linnea sa...

Oh hjälp vilket hem ni har, jag kikade på er köksfilm och kan bara gratulera er som har lyckats så bra. Min dröm är att så småningom kunna bygga ett kök på plats, med riktigt virke. Vi har dock mycket annat att ordna med först.

Kram Helena

Annies Blå sa...

Pianopallen är jättevacker. Jag tycker också att det är snyggt att bryta den vita inredningen med mörka träslag här och där :).

Kram/Annie

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så fin den pianopallen var! Och det är härligt att bryta av lite mot det ljusa.
Och ljusstakar och lyktor får man väl aldrig för mycket av.
Kram
Marie

hemma hos lilla mej sa...

Åååå så fint ni har det .Bara så fint.Kul att greja och fixa ♥.Ha en fin dag rara du Kram Rita ♥

Butik Östergården sa...

Vaknade idag till första frost morgonen! Känns vemodigt. Vilka vackra flaskor och pressglas du har i din samling. Pallen var också vacker. Jag har en liknande svart piano pall med massor av krussiduller på. Har funderat mycket på om jag skall måla den vit. Fast det är som du säger fint med mörkare inslag lite här och där också.

Önskar dig en fin dag!

Kram Helen