lördag 19 januari 2013

I mina gömmor.

 
När jag går på loppis eller handlar saker till hemmet så köper jag det jag tycker om utan tanke på vart jag ska ställa sakerna sen.
 Som de här plåtskyltarna som jag köpte i somras.
 Jag har flera flyttlådor med loppis och andra inrednings prylar som jag byter med efter årstid 
 Det är alltid lika roligt att gå igenom prylarna.
 En del saker kommer fram och en del blir  kvar i lådorna och så plötslig vill man ha just den saken som har legat i en låda länge.

10 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Härliga bilder och bara så mycket fint .Ändra om och ta fram nya grejer är alltid skoj.Njut dagen fina du .Kramar Rita ♥

EM sa...

Plåtskyltarna gillar jag skarpt! Så fint med alla turkosa färger. Det är verkligen fint. Här har blivit mycket blått det senaste, då jag tagit fram mitt blå-vita kinamönstrade. Man vill ha färger som påminner om våren nu. Lagom kallt, solsken och underbar klar luft som gör att man ser miltals... Härligt, trots att detta inte är min favvoårstid.. men snart är vi inne i februari, jippeee! Såklart jag talar om när det är loppis-dags!
kram på er
elsamarianne

STENLYCKA sa...

Vilka fina plåtskyltar.
Lite så är det hos mig också, köper saker som jag sedan ställer i mitt förråd, så en dag får de komma fram i ljuset. Kul att byta och ändra och då är det bra att ha lita att byta med.
Ser att vi har nästan likadana Madonnor.
Önskar dig en fin kväll!Här har vi riktigt kallt, kanske även så hos er, så det är gott att vara inne.
Kramar båda två
Raina

Vardag och flärd sa...

Härliga skyltar! Jag har också många lådor med grejer eftersom jag nästan aldrig vet var jag ska ha det jag köpt. Det är roligt att byta grejer ofta, har man samma alltid ser man inte hur fina sakerna är. Och det är roligt att rota i lådorna, man får "nya ögon" med tiden.
Ha en fin lördag kväll!
Kram Eva

Gunillasljusglimtar sa...

Åh så kan man ju göra ja:)) passar mej eftersom vi har så liten plats o nån låda stående går säkert plats:) Kram på dej ...Gunilla

Ansibecki sa...

Vad kul att ha saker att variera inredningen med. De där skyltarna var verkligen fina!

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Åhh va roligt.. Precis så gör jag också.. Jag kommer hem med nåt helt underbart enligt mig och killarna frågar... vart ska du ha den där... Jag vet inte än svarar jag :))
Stor kram
Jessica

Hjärtruds Stuga sa...

Brukar också köpa det jag tycker om när jag går på loppis. Ibland blir det liggandes länge men det mesta kommer till användning.

Ha det gott

Kram Karin

Lallbacken sa...

Hej på dig. Vilket bra tips, har faktiskt inte tänkt så långt att man kan lägga allt i en låda och ta fram och byta. Det ska jag ta efter ;) Madonnorna på fönsterbrädan gillar jag!
/mia

Chokladvillan 1910 sa...

Va jul här måste jag kolla in lite närmare...
Kram Anki