torsdag 16 december 2010

Lite julbilder från vårt kök

Hoppas att ni alla har det bra i all julstök och mitt råd är att ni gör det ni tycker är roligt och har tid med.
Vi har tjuvstartat med nötterna.
Nu blommar hyacinterna för fullt, dax att köpa nya om de ska blomma till jul. Vi har så mycket snö och det tycker jag är kul.
Ha det så bra i vårt vinterlånga land.

8 kommentarer:

Ewa`s Galleri sa...

Härliga bilder från köket
Hyacinter kan man inte få för mycket av, men har märkt att det är svårare nu att få tag i vita, skulle handla här om dagen de hade en vit
ha en bra dag

Vardag och flärd sa...

Du har så fint!
Jag har köpt massor av hyacinter som jag har i kallskafferiet för att de inte ska växa för mycket. Ska ta fram dem och arrangera i helgen så de är fina till jul.
Ha en fin dag!
Kram Eva

Unknown sa...

Mysiga bilder du visar idag. Här hemma ligger all förberedelse inför julen i vila, vi har blivit sjuka och orkar inte. Får lägga i högvexeln när energin kommer tillbaka. Just nu har jag inga hyasinter kvar fast två fina multiflora, ska försöka få tag på nya.
Ha de gott, kram Ing-Britt

EM sa...

Jättemysigt.
Är så förtjust i ert diskställ. Hela köket, givetvis, det är helt fantastiskt. Men diskstället är lite speciellt...och så den där mobilen med pepparkaksformar.
Har ni oväder? Här är -3, det har kommit lite snö och det blåser rejält. Men inomhus är varmt o mysigt med braskamin och morgon-TV.
kram elsamarianne

Marias Hörna sa...

Va mysiga bilder Tittar in för att hälsa på i stugan :) Ha en god dag / Maria

Viola sa...

Jag är inne på andra omgången med vita hyacinter..jag tycker att man ska njuta utav julstämning i december för när julen är passerad så åker det mesta bort hos mig..då är det bara fokusering på ljus och vår, ha en fin kväll, kram

Vikeskärs hem och vardag sa...

Lite julstök är aldrig fel :) Imorgon ska här bakas julgodis.
Kram

Nette Cecilia sa...

Kan tyvärr inte ha hyacinter pga min doftallergi men doften är ljuvlig ,kram Nette