Nu är det 6 dagar kvar till Jul.
Man tager vad man haver, jag har blivit förtjust i plåtburkar.
Gott att bjuda till glöggen är Leilas mammas saffranskorper och tant Harriets pepparkakor och hemgjorda knäckebröd. De är super goda.
Här är receptet:
KNÄCKEBRÖD (150 grader c:a 70 minuter)
1dl solrosfrön
1dl sesamfrön
1/2dl linfrön
2dl majsmjöl
2dl kokande vatten
1/2dl rapsolja
+ flingsalt
Blanda allt utom flingsalt och lägg sedan degen på plåten, lägg ett smör papper ovanpå och kavla ut, ta sedan bort smörpappret och strö på flingsalt och skär till sist i rutor.
När knäckebrödet är klart är det bara att bryta av.
Har du varmluftsugn så gör dubbel sats.
Underbart gott!
Till sist vill jag visa min stolthet av oöppnade års Blossa flaskor, men jag saknar år 03 och 04.
Ha en fin Advent!