måndag 16 maj 2011

Bloggträff

Vi har varit på inspirations resa till Borås och besökt Pia med bloggen Ateljé Skogslyckan.

Hon och hennes man hade underbart vackert nybyggt hus, som Pia har ritat själv!

Det som slog en med häpnad var att när man kom in i huset var det som att komma till ett gammalt sekelskifteshus. Att få se ett så smakfullt hem i lantlig inredning ger en kraft och inspiration till fortsatt jobb med sitt egna hus. Dessa två bilder är ifrån Pia och hennes mans hus. Vill du se mera så gå gärna in på hennes blogg här.
Pia hade anordnat dagen med fullspäckat schema. Vi var i fler av Borås inrednings butiker och shoppade och i Butik Hjärterum blev vi bjudna på cup-cake. Mums!För att orka med en dag med shoppande i tygaffärer och inredningsbutiker, var Pia klok nog att mata oss ordentligt under hela dagen, med frukost, fika och lunch så avslutade vi med en 3- rättersmiddag på Hofsnäs herrgård.
Det var en mycket trevlig dag och det var kul att få träffa nya vänner och gamla bloggvänner med samma intresse.



Tack Pia!

16 kommentarer:

Skogslyckan sa...

Ja vilken fantastisk dag vi fick tillsammans! Så otroligt kul det var att få träffa er två live. Märks att vi har mycket gemensamt...
Igår packade jag upp allt det fina jag köpte och pysslade runt lite och tog det lugnt. Ett litet kort besök hos barnbarnet hanns också med.
Ha en fin start på veckan..och vilka fina bilder du tog!
Kram Pia

STENLYCKA sa...

Låter som ni haft en underbar dag och Pia liksom du är en av mina favoritbloggare! Jag älskar att besöka era trevliga bloggar, vackra och inspirerande hem.
Kram Raina

Livsnjutaren sa...

Åhh vad härligt att träffen var lyckad. Jag fick ställa in,buhu.Hoppas på fler chanser. Kram.

barbrok sa...

Hej! Vad roligt vi hade, helt fylld av intryck och alla glada nya bekanskaper!Jag måste se mer av er fina blogg, upptäckte att biljardrummet var färdig, samma tapet i min hall, men inte lika fint med stukaturer och sånt. Tack för all inspiration ni ger!
Hoppas vi ses igen.
Kram till er båda
Barbro

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Oh vilken härlig dag ni verkar ha haft med gott sällskap och mysig shopping.
Ni är båda bloggare som jag beundrar :)
Ha en fin dag.
Kram
Jessica

Efter behag sa...

Hejsan
Vilken trevlig bloggträff vi hade, alla med samma intressen. Eran blogg kan man inte få nog av, så mycket inspiration så det flödar över.

Kram Ann-Louise

Petra-Lantlig Charm sa...

Ja visst är det roligt med bloggträffar! Det måste vara en upplevelse att besöka andras hem som man bara sett på bild förut!

Jag längtar med att hitta ännu mer möbler i sommar, några borde man väl finna :-)

Ha en fin måndag!

Kram Petra

EM sa...

Ja visst hade vi trevligt. Går fortfarande omkring med ett leende på läpparna, det var ju så roligt att träffa er alla. Så mycket skratt. Och tur med vädret hade vi också.
Handlade inte så där förskräckligt mycket, för jag tänkte släpa med mannen, stor bil och stor plånbok ner till Fritsla och Borås framöver.
kram elsamarianne

Photo by Maria sa...

Vilken underbar träff ni hade..
Ljuvliga bilder..

Kram Mia

Maria sa...

Vilken trevlig utfärd. Och Butik Hjärterum i Borås är ju bara helt underbar. En favvo butik för mig. Kikar in och önskar dig en fin vecka kramar från Maria

hemma hos lilla mej sa...

Ja bettys och Hjärterum är 2 favvo butiker i Borås.Dom har så himla mycket fint.Vilken härlig bloggträff ni har haft.Bara så himla skoj att träffa sina bloggvänner IRL......Ha nu en skön måndag.Kraaam Rita ♥

Hanna sa...

Fina bilder du bjuder på. Ha en bra måndags kväll.
kram
Hanna

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Härligt med bloggträff. Vi hade en här på östkusten också, och den var supertrevlig den också.
Kram
Marie

Lily sa...

Låter som en underbar träff! Härligt att träffa likasinnade..

Ha det gott
Kram Lily

Vita små hjärtan sa...

Ja men visst är det roligt med bloggträffar!!!! Så himla kul att träffa de man skriver med....
Fina bilder...
Kram Agnetha

Butik Östergården sa...

Vad mycket trevligt ni har fått upplevt. Det hade varit så roligt att vara med. Jag skulle ju ha åkt till Violans blogg träff men fick åka på 60 års kalas istället. Släkten tar sitt, hoppas det blir några fler fram över. Jag förstår att ni fått sett jätte mycket fint. Pias hem ser ju helt underbart ut.

Kram/Helen