De godaste vetebullarna får man om man uteslutar kardemumma och inte gör degen för hård. Kavla ut degen och bred mycket rums tempererat margarin på den ut kavlade degen och strö mycket socker och vanellin över degen och rulla sedan ihop degen och skär inte i allt för smala skivor innan ni stoppar i pappersformarna.
Resultatet blir stora bullar som smakar nästan som wienerbröd. Vetebullar ska ätas dagsfärska.
Nu är det bara att börja fika.
Å vad gott det såg ut! Tack för tipset!
SvaraRaderaKram Agnetha
Ååååå vad smarriga bullar.1000 tack för tipset.Önskar dej en skön och härlig dag vännen.Kramar Rita ♥
SvaraRaderaMums! Jag vill oxå ha. Kan ni skicka lite till Sicilien? ;)
SvaraRaderaKram
Mmmm! Vad gott!!
SvaraRaderaTack för tipset.
Kram Lily
Det låter RIKTIGT mumsigt !!!
SvaraRaderakardemumman kan jag gott va utan ! *smile*
Ha en fin dag ! Kram , Helen :0)
Åh vad det såg gott ut :)! Om det blir regn någon dag blir det nog bullbak här hos oss också :). Kram/Annie
SvaraRadera